Menu

Låt appen ge dig fler kunder

Om du har ett företag är marknadsföring en del av dina viktigaste arbetsuppgifter. Du måste få fler kunder till företaget. Appen är ett smart marknadsföringsverktyg som många företagare missar.

Driva företag

Att driva företag är att vara mångsysslare. Du behöver både utveckla dina produkter eller tjänster, fixa bokföringen, sköta betalningarna och så medvetet arbeta på att få fler kunder. Marknadsföring är viktigt för att lyckas. Just nu, under den rådande coronapandemin, är det många företagare som måste arbeta extra hårt för att hålla ut. Det är kämpigt. Då kan det kännas svårt att tänka på marknadsföring, samtidigt som det är just att återfå gamla kunder och hitta nya, som är din väg framåt. Under tiden kan du ta ett företagslån hos https://qred.com/se/ för att kunna satsa framåt. Ekonomin kommer förhoppningsvis att vända och alla vill återgå till det normala.

Appar som marknadsföring

Hur kan då en app ge dig fler kunder? Du kan använda appen på flera olika sätt. Idag är det billigt att utveckla en app, i alla fall en enklare app. Vilken slags app du behöver beror på vad för slags företag som du har, men alla företag har nytta av egna appar. Du kan tänka på en app som en digital profilprodukt, som pennan eller muggen med företagets logga. Du kan faktiskt använda appar på samma sätt. Din app måste fylla en funktion som folk använder. Om du har en sportaffär kan du ge dina kunder en gratis stegräknare. Ja, de har redan en stegräknare i mobilen, men det är sällan de säger nej. Lägg till en intressant extrafunktion och uppmuntra alla dina kunder att ladda ner appen. Förslagsvis promotar du den på hemsidan, i nyhetsbrevet och på sociala medier. Då kommer dina kunder att ha din logga i sin mobil. Du kan också ha en app som hjälper kunderna att boka tid eller beställa varor. Målet är att de ska vilja ladda ner appen och att den verkligen fyller en funktion. För vissa företag passar det att utveckla en mer avancerad app som de kan sälja.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

repose