Menu

Appar för bildredigering

Att redigera sina bilder i mobiltelefonen är idag vanligare än att redigera dem i ett program på datorn. Detta är för att många program på datorn är kostsamma, medan appar till mobilen oftast är gratis. I det här inlägget får du tips på några populära appar som används för att redigera bilder.

Snapseed

Snapseed är ett bildredigeringsprogram som är framtagen av Google. Appen är helt gratis att använda. Snapseed har många enkla funktioner som möjliggör att du på ett enkelt sätt kan ge dina bilder en snygg redigering. Appen har också en hel del snygga filter som gör dina bilder extra speciella.

Lightroom

Lightroom är ett annat exempel på en bra app för bildredigering. Appen är framtagen av Adobe, så om du har erfarenhet av Adobe Photoshop är detta appen för dig. Appen är dessutom gratis och är enkel att använda. Förutom att du kan använda appen för att redigera dina bilder kan du även använda Lightroom för att organisera dina bilder.

Afterlight

Om du älskar filter är detta appen för dig. Afterlight erbjuder en hel katalog med snygga filter där de allra flesta är gratis att använda. Förutom filter har Afterlight redigeringsverktyg som är enkla att använda.

VSCO

VSCO är namnet på appen som flitigt använts bland unga tjejer idag. Eftersom appen har blivit lite av ett community bland unga tjejer kan en typisk tjej som använder VSCO kallas för en VSCO girl. Appen har en hel del fina filter och redigeringsverktyg som är enkla att använda vilket är en anledning till varför appen har blivit så populär.

Instagram

Sist men inte minst har vi den appen där många bilder vi redigerat hamnar till sist. Det många glömmer bort är att Instagram har en hel del bra funktioner för bildredigering. Det finns både enkla verktyg men också klassiska Instagram.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

repose