Menu

Reseappar du måste testa!

Att resa har aldrig varit enklare tack vare teknikens framfart. Med en mängd bokningssidor på nätet och inte minst alla användbara appar, har vi möjligheter som vi tidigare bara kunnat drömma

Reseplaner på gång.

om! Förutom att kunna jämföra alla flygpriser och tider med appen från skyscanner, så kan man även undgå språkbarriären genom att använda språk apparna google translate eller duolingo. Via airbnb kan du boka billigt boende och få över pengar till nöjen och annat. Saknar du lokalsinne? Google maps guidar dig rätt överallt i världen. Det finns en användbar app för allt!

Tack vare alla smidiga appar så kan man hitta det man söker på nolltid. Kanske är du på jakt efter ett billigt flyg Vaxjö Stockholm, eller en jordenruntresa med din bästa kompis? Oavsett vilka behov du har så kan du säkert ladda hem en app som fyller kriterierna för det du behöver finna. Dagarna då man gick in till en resebyrå för att få hjälp med reseplanerna är tyvärr förbi, även om det alternativet givetvis fortfarande finns kvar. Men i och med att det har blivit så pass enkelt att söka, boka och få hjälp via apparna, så väljer de flesta, framförallt de yngre generationerna, att använd sig av appar. De stora flygbolagen, researrangörerna samt hotellen har inte varit sena med att haka på trenden och nästa alla har sin egna app idag.

Det tillkommer fler och fler reseappar hela tiden, och alla är nischade mot just sin marknad och sitt område. Därför är det kanske svårt att välja ut några få som alla bör testa, men de som vi tidigare nämnt är appar som passar alla oavsett vilken typ av resa man planerar. En annan app som man bör ta en titt på är Tripadvisor, som listar olika omdömen från hundratusentals resenärer. Det är allt från sevärdheter, restauranger till hotell och flygbolag. Tripadvisor har ett enormt inflytande på resenärernas beslutsfattande, och det är en ypperlig källa för verkliga och användbara recensioner.

Världen i din telefon

Något som även ändras ständigt är vilka destinationer som är hetast just nu. trendigaste resorna 2018 är band annat nykomlingen Nicaragua samt storfavoriten Shanghai för den som vill resa långt. Saranda i Albanien, Montenegro och Italien är de resmål som förutspås att bli riktigt stora under 2018 för dig som vill resa inom Europa. Lite otippat klättrat även Oslo och Helsingfors på listan över städer man bör besöka under året. Världen är öppen, det är bara att välja och vraka!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

repose