Menu

Flirta med appar

Är du singel och letar efter kärleken? Idag är det förmodligen enklare än någonsin att dejta och flörta, mycket på grund av alla de dejtingsidor och dejtingappar som har utvecklats de senaste åren. Att hitta rätt app eller sajt och sedan hitta en person där att prata med kan dock vara lite svårare. Hur går man egentligen tillväga när man väl har hittat en person som man tror att man kan komma att tycka om? Här får du några tips som kan vara bra när du ska använda dig av dejtingappar och dejtingsidor.

Komma igång med dejting

Att registrera sig och börja använda sig av dejtingsajter- och appar är inte särskilt svårt. Den svåra biten är egentligen när du väl har hittat en person som du tycker om och ska inleda en konversation med denne. Hur ska du skriva? Vad tycker personer om att höra? Att skapa en bra beskrivning av sig själv är också mycket viktigt, och det finns olika tips för att lyckas. Några ord och meningar som har visats sig vara framgångsrika är till exempel följande: ”älskar att resa”, ”nära till skratt”, ”möta nya människor” och ”humor och självdistans”. Det kan med andra ord verkligen löna sig att lägga ned lite extra tid på att skapa en bra beskrivning av sig själv.

Populära dejtingsajter- och appar

Att dejta via webbsidor eller appar i telefonen har blivit mycket populärt. Det är både enkelt och tidseffektivt att hitta en person du tycker om via datorn eller telefonen istället för att leta runt irl. Det här är bara en av anledningarna till att dejtingsajter är populära, liksom appar med samma syfte. Det kan vara svårt att bestämma sig för vilken sajt eller app man ska välja. Ett urval av de som finns är exempelvis Happy Pancake, Happn, Match och eDarling. Flera av dessa finns både som webbsida och app. Ett annat populärt dejtingforum, som endast finns i appform, är Tinder. Denna app är mycket enkelt att använda men den är som allra mest populär bland unga och unga vuxna.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

repose