Menu

Skapa appen och nå ut som företagare

Alla företagare har nytta av att skapa appar. Idag kan du som både privatperson och företagare enkelt skapa en app. Som företagare kan du använda appen som en del av dina produkter att sälja eller som en gåva att ge bort.

Företagare i samtiden

Som företagare är det viktigt att du följer med i utvecklingen och verkar i samtiden. För tillfället är det många företag som har problem på grund av coronakrisen och då kan det kännas ovidkommande att tänka på appar och marknadsföring. Men samtidigt vet du att det är en del av lösningen för att få fler kunder. Först måste du naturligtvis fixa den akuta ekonomin, men det gör du hos Capcito, som erbjuder flexibel kredit till ditt företag. Sedan är det dags att ta företaget in i framtiden. Eller nutiden.

Appen

Du behöver inte kunna programmera en app själv eller köpa ett dyrt program. Det finns många företag som utvecklar appar åt andra företag. Låt oss säga att du driver ett fitnesscenter. Istället för att dina kunder går in på hemsidan och bokar tider, så kan de helt enkelt ladda ner din app och boka tider i appen. Varje gång de ser appen i mobilen blir de påminda om ditt företag. De flesta företag kan tillverka en app. Det viktigaste är att den fyller en praktisk funktion. Det måste finnas en orsak till att folk ska bry sig om att ladda ner den. Det finns ju redan så många appar. Om du har en butik kan du låta kunderna boka vissa varor via appen, som de sedan får hämta i butiken. Du behöver inte försöka skapa en app med en massa finesser, utan bör istället fokusera på en användbar funktion.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

repose